Privatlivspolitik

 

  1. Generelt

Tak for at du tager tid til at læse vores privatlivspolitik. SLOWMADE ApS er ansvarlig for indsamling af dine personlige informationer som beskrives nedenfor. Spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger skal rettes til kontakt@slowmade.io.

Denne politik gælder alle oplysninger som er indsamlet gennem slowmade.io.

Nedenstående privatlivspolitik har til formål at give dig en oversigt over de informationer der indsamles, hvordan og hvor længe de opbevares, herunder også hvorledes de opbevares, hvem der har adgang til dem, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål, indsigelser eller klager vedrørende de indsamlede oplysninger.

  1. Personoplysninger

Personoplysninger kan karakteriseres som alle slags oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Når opretter dig som sælger, beder vi om almindelige kontaktoplysninger. Det består primært af oplysninger om dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse, postnummer mv. De oplysninger vi indsamler om dig, registreres og opbevares i vores IT-system.

2.1 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler i forbindelse med køb og salg, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Herunder også til opfyldelse af den aftale du indgår med SLOWMADE.

Oplysningerne videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart. Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at slowmade.io eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse, såfremt hensynet til dig, ikke går forud herfor. Anden videregivelse sker kun i overensstemmelse med gældende lovgivning.

2.2.1. Ved oprettelse af sælgerprofil

Når du opretter dig som sælger via slowmade.io, beder vi om, at du oplyser dine personoplysninger. Dette inkluderer dit navn, e-mail, adresse, by, postnummer og telefonnummer. Vi skal bruge oplysningerne til opfyldelse af den aftale vi indgår, når du opretter dig som sælger. Du giver samtykke til at vi gemmer dine personoplysninger. Oplysningerne overføres til vores kundekartotek, hvor vi gemmer informationer om dine annoncer, herunder dine personoplysninger. Retsgrundlaget herfor er dataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger ved at sende en mail til den dataansvarlige på kontakt@slowmade.io.

2.2.2. Databehandling ved afvikling af abonnementsordre:

Ved afvikling af abonnementsbetaling du har placeret hos os, sker der en deling af bestemte personoplysninger med betroede samarbejdspartnere.

Ved gennemførsel af en abonnementsbetaling, videregives dine oplysninger til WordPress, som er den virksomhed der hoster vores hjemmeside. Derudover videregives bestemte oplysninger til Stripe, som er ansvarlig for alle vores abonnementsbetalende sælgere. Derudover videregives disse betalingsinformationer til et udvalgt pengeinstitut, som varetager behandlingen, såfremt det er nødvendigt for gennemførsel af betaling. Din faktura gemmes i vores regnskabsprogram, Dinero.

2.2.3. Databehandling ved registrering i vores kundekartotek

Hvis du ønsker at blive oprettet i vores kundekartotek, gemmer vi dine personoplysninger. Retsgrundlaget herfor er dataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger ved at sende en e-mail til den dataansvarlige på kontakt@slowmade.io.

2.2.4. Brug af cookies på vores markedsplatform:

Når du besøger slowmade.io bruger vi cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg. Cookies anvendes med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen: https://www.thagaard.org/cookiehandtering/

2.3 Retten til indsigt i dine personoplysninger

Som registreret sælger har du til enhver tid ret til at få indsigt i Slowmades oplysninger vedrørende dig. Du er berettiget til at gøre indsigelse imod personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os.

2.4 Retten til at berigtige dine personoplysninger

Som sælger med personoplysninger registreret i vores IT-database, har du altid ret til at få urigtige oplysninger om dig selv berigtiget uden unødig forsinkelse.

2.5 Retten til at få slettet dine personoplysninger

Såfremt vi ikke har en legitim interesse i at opbevare dine persondataoplysninger, har du til enhver tid ret til at få slettet dine personoplysninger uden unødig forsinkelse.

Hertil bør du som sælger, være opmærksom på, at såfremt Slowmade i henhold til gældende lovgivning er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger, suspenderes din ret til umiddelbart at få slettet dine personoplysninger.

2.6 Beskyttelse af personoplysninger

Jævnfør gældende lovgivning skal personfølsomme data opbevares sikkert og fortroligt. Slowmade opbevarer og anvender dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Markedsplatformens sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores håndtering af personoplysninger behandles forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.7 Ændringer i behandling af personoplysninger

SLOWMADE ApS forbeholder sig retten til at opdatere og ændre retningslinjer for persondatahåndtering. Retningslinjer evalueres jævnligt.

  1. Kontakt og klagemuligheder

 Hvis du ønsker adgang til de oplysninger der er registreret om dig i vores IT-system skal du rette henvendelse til kontakt@slowmade.io.

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted.

Hvis du ønsker at klage over markedsplatformens håndtering af personfølsomme data, kan du rette henvendelse til Datatilsynet:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

dt@datatilsynet.dk